Let these words last forever

Får äntligen åka hem imorgon. Har haft sån galen hemlängtan hela veckan. Det är ca 1½ månad sen jag träffade mina syskon sist. Om man inte räknar att jag sa hej till dem under marknan i typ 2min. Så far till Purkijaur direkt imorgon. Åh snälla låt dagen gå fort! Har även engelska prov imorgon, kan inte orden direkt, eller har mest problem med vad det heter på svenska och alla ord man kan en annan betydelse för men det är fel för de vill veta de andra orden. Äsch jag vet inte.
Tvättade igår och idag. Igår var det en tant som använde en av de två tvättmaskinerna jag hade bokat och idag var det en karl. Hur svårt ska det vara att respektera bokningar? JAG hade bokat maskinerna, då vill jag inte bli tvungen att ta i andra människors underkläder. Nog för att de var nytvättade men ändå. Sen varför är det alltid jag som möter folk i tvättstugan och aldrig Julia? Sjukt. 
Time to sleep. Försovit mig två dagar i rad, vet inte vad som händer. Brukar aldrig försova mig och inte smsa med folk i sömnen. Happ.
 
fluffy puffy weirdo
Upp